به گزارش خبرگزاری حوزه، ریحانه حقانی در مراسم اختتامیه دوره تربیت پژوهشگر که در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، به ارائه گزارشی از فعالیتهای سه دوره تربیت پژوهشگر پرداخت و اظهار داشت: طرح دوره تربیت پژوهشگر از سال ۱۳۹۶ در جامعه الزهرا علیهاالسلام اجرا شد.
معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این طرح با هدف ارتقای سطح علمی و پژوهشی بانوان طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام و به منظور پرورش و حمایت از استعدادهای پژوهشی و بهرهگیری از ظرفیتهای علمی- پژوهشی اجرا شده است و تا کنون سه دوره برگزار شده است.
حقانی با اشاره به برگزاری دوره سوم تربیت پژوهشگر، گفت: این دوره از مهر ۱۳۹۷ آغاز شد و تا شهریور ۹۹ ادامه داشت که ۲۰۳ نفر اعلام آمادگی کردند و ۱۶۹ نفر به مصاحبه دعوت شدند که در نهایت، ۱۰۴ نفر برای شرکت در این دوره پذیرش شدند و در حلقههای علمی حضور یافتند.
وی افزود: در سومین دوره، پژوهشگران در هفت گروه علمی «تفسیر و علوم قرآن»، «فلسفه و کلام»، «مطالعات زن و خانواده»، «تاریخ اسلام»، «فقه و اصول»، «تعلیم و تربیت» و «ادبیات عرب» به فعالیت پژوهشی پرداختند و مقالات علمی متعددی به قلم و نگارش درآوردند.
معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: خروجی سومین دوره تربیت پژوهشگر از جهت کیفی و کمی با دو دوره اول خیلی متفاوت بود و ما با توجه به ظرفیتهای ایجاد شده، در اواسط دوره دوم تربیت پژوهشگر، آسیب شناسی درباره این دوره انجام دادیم که نکاتی را در برنامه ریزیهای آینده لحاظ خواهیم کرد.
حقانی یادآور شد: در این طرح، دوره تربیت پژوهشگر به صورت دوساله برنامه ریزی شده بود که در آسیبشناسی به این نکته رسیدیم که این دوره را در دو سطح مقدماتی و تکمیل برگزار کنیم تا پژوهشگران بتوانند در یک یا دو دوره شرکت کنند.
وی اضافه کرد: ما گام دیگری که در این راستا برداشتیم، تمام افراد را به پژوهشگاه و بخشهای مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام معرفی میکنیم تا درعرصههای مختلف علمی، فرهنگی و آموزشی حضور پیدا کنند و توانمندیهای خود را به منصه ظهور برسانند.
۳۱۳/۶۱